Bemutatkozás

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1995 -től dolgozom az építőiparban. Tudásomat az Egyesült Államokban, Németországban ledolgozott évek, a tapasztalat, illetve a szakirodalom folyamatos nyomon követése határozza meg. Úgy gondolom, hogy szakmát, munkamorált, minőséget és esztétikát igazán a “nyugati” világban érdemes tanulni.

 

Mivel vállalkozásomat nem csak irányítom, hanem abban személyesen dolgozom is, ezért alkalmazottaimtól elvárom, megkövetelem a magas színvonalú, precíz, minőségi munkavégzést. Természetesen mindezt folyamatos tisztaság, és rend tartása mellett. Nem véletlen tehát, hogy a tartós, esztétikus munkavégzés cégem fő mottója.

 

 

 

 

2bemut

bemut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THERMO DEKOR BT

Cégünk fő profilja az energiatudatos építészet és felújítás, ennek megfelelően alakítjuk, illetve állandóan fejlesztjük tudásunkat annak érdekében, hogy a legkisebb energia felhasználásával üzemeltethessék épületeiket.

Ésszerű keretek között a legjobb minőségű anyagokat használjuk.

A kivitelezéseinket velem együtt 3-4 szakember végzi. Nagyobb beruházásoknál állandó partner- cégünk segítségével vagyunk jelen az adott helyszínen.

Kizárólag olyan munkálatokat vállalunk amihez megvan a megfelelő szakértelmünk, képességünk és tapasztalatunk. Csapatunk tagjai összehangolt, egymásra figyelő, szorgalmas és ezért hatékony munkát végeznek. Ez a hozzáállás a vállalkozás egyik alappillére.

Szellemi dolgozókat tekintve megbízható partnereink segítségével (építész-gépész tervezőkkel, valamint felelős műszaki vezetőkkel) állunk megrendelőink rendelkezésére.

Törekszünk arra, hogy az adott beruházás költséghatékonyan és jó minőségben készüljön el.

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes