Partnereink

Közvetlen partnereink akikkel jó kapcsolati rendszert sikerült kialakítani. Ennek is köszönhető a folyamatos szakképzésünk és az új technológiai fejlesztések megismerése.

Hőszigetelő és egyéb építőanyagok kedvező áron való beszerzése!

anyagokTHERMO DEKOR BT.

Engler Norbert cégvez. 20/398-7524

www.hazszigeteles.com

 

 

 

Minőségi hőszigetelő rendszerek!

p1

Kitünő hőszigetelő anyagok!

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok az épületek minden szerkezetén hatékony hőszigetelést tesznek lehetővé. A hőszigeteléssel tartós épületszerkezeteket, komfortos, gazdaságosabb működtethető épületeket kapunk.

Az AUSTROTHERM expandált polisztirolhab lépéshang-szigetelő anyagok az épületek födémszerkezeteinek hatékony lépéshang-gátlás javulását teszik lehetővé.
 
Az AUSTROTHERM rózsaszínű extrudált polisztirol hab zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele elhanyagolhatóan kicsi, s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épületek élettartama alatt az extrudált hab nagyon jó mechanikai tulajdonságai sem változnak. A formahabosítással készülő AUSTROTHERM expandált polisztirolhab hőszigetelő anyagok nagy szilárdságúak, amelyek különösen alacsony vízfelvételük és kitűnő mechanikai tulajdonságaik révén alkalmasak talajjal érintkező szerkezetek, talajon fekvő padlók, pincefalak illetve lábazatok külső oldali hőszigetelésére, valamint zöldtetők vízmegtartó rétegeként és padlófűtés csövek rögzítésére is.

Minőségi hőszigetelő rendszerek!

p2Baumit Kft

Területi képviselő elérhetősége :

Kulcsár Attila

Tel: + 36 306301466

 

 

Öntisztuló vakolatok! BAUMIT TERMÉKCSOPORTOK

  • VÉGSŐ FELÜLETKÉPZŐ RÉTEGEK
  • HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK
  • ALAPVAKOLATOK
  • GLETTEK, SIMÍTÓK
  • SANOVA FELÚJÍTÓ VAKOLAT RENDSZEREK
  • ESZTRICH RENDSZEREK ALJZATKÉPZÉSHEZ
  • BAUMIT HIDEGBURKOLÁSI RENDSZEREK
  • FALAZÓHABARCSOK
  • TÉRBURKOLAT KÉPZÉS/KERTÉPÍTÉS
  • IPARI TERMÉKEK
baumit_8

A baloldali képen Szilikon Vakolat, míg a jobboldalon Nanopor Vakolat mikroszkóppal készült részlete látható

Öntisztuló homlokzati befejező réteg: Baumit Nanopor Vakolat

Egyre többször hallani az “öntisztuló” jelzőt homlokzati vakolatokkal kapcsolatban. Sokak számára ez a kifejezés valami rejtélyes vegyi mechanizmust sejtet, pedig mindössze arról van szó, hogy ezeknek a vékonyvakolatoknak a felületén a szennyeződés minimális mértékben tud csak megtapadni, ezért az időjárás viszontagságai ezt a felületet folyamatosan tisztítják, karbantartják. 

Főként nagyvárosi környezetben, az épületek homlokzatát érő hatások közül viszonylag ritkán szoktak beszélni a koszról. Pedig a forgalmas utak vagy ipari üzemek közelébe épített épületek eredeti színét néhány év elteltével sokszor már csak találgatni lehet. Az évek során gyűjtött tapasztalatoknak és a nanotechnológia legújabb eredményeinek köszönhetően a Baumit kifejlesztette a szabadalmaztatott “öregedésgátló” homlokzati termékét: a Baumit Nanopor Vakolatot.

Minőségi festékek külső felületeken és bel térben!jub

2045 Törökbálint;Dulácska u 1/c

Elérhetőség:

Nagy Zoltán üzletágvezető

Tel +36 06703407995

 

Termékek

Kőzetgyapot hőszigetelés!

 

kozetgyapotRockwool

ujhaz Budapest; Csepel

Építő anyagok

p3Akciós hőszigetelő anyagok!

1173; Budapest,

Pesti ut 276

Elérhetőség: Vartik Csaba

Tel: + 36 06703197360

 

Hőszigetelő és egyéb építőanyagok kedvező áron való beszerzését tudjuk biztosítani leendő ügyfeleinknek. Helyszíni szemle és egyeztetés után több költségvetést is készítünk. Melyek segítségével könnyebb dönteni a számunkra megfelelő kivitelezési lehetőségek közül.

Ingyenes költségvetés!

Elérhetőség: Engler Norbert Tel: + 36 203987524

anyagokTHERMO DEKOR BT.

Engler Norbert cégvez. 20/398-7524

www.hazszigeteles.com

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes