Nyílászáró beépítés

nyil1 

Építőipari szolgáltatásunk elkerülhetetlen része a nyílászárók beépítése.

Munkáink során többször kaptunk megrendelést a nyílászárok beépítésére, ezért ez szolgáltatásunk része lett. Beépítéseinket kivétel nélkül hibátlanul készítettük el.

Sajnos tapasztalataim,ezzel kapcsolatban igen rosszak. Sok hibás és átgondolatlan beépítéssel találkoztam már. Éppen ezért érdemes odafigyelni a következőkre:

nyil2

  • Nyílászáró beépítésénél fontos a hőszigetelésünkkel való csatlakozás megtervezése és kialakítása. Leggyakoribb hiba, hogy a szakember faltól falig mér és a beépítendő ablakot vagy ajtót akkorára méretezi amekkora a nyílásunk. Így a spaletta rész hőszigetelése bontás nélkül nem lehetséges.
  • Amennyiben tervezünk redőnyöket szereltetni. Ott szintén alaposan át kell gondolnunk, hogyan alakítsuk ki a hőszigetelés folytonosságát. Ne keljen a redőnyöket átszabatni vagy cserélni a hőszigetelés kialakítása miatt.
  • Ami szerintünk egyértelmű egy nyílászáró beépítésnél, hogy szakszerűen rögzítsük. Fontos a vízszintes és a függőleges beállítás. Úgy kifújni hőszigetelő habbal a nyílászáró tokja és a falszerkezet találkozási pontját (a beállításnál használt ékek helyén is), hogy ott rés ne maradjon. Amennyiben ez nem sikerül,hiába a tökéletes és korszerű nyílászáró, funkcióját nem megfelelően tölti be, és elmondhatjuk, hogy kiadásunk felesleges volt.

 

Nyílászárok beépítését követő helyreállítás

nyil3

 

Megrendelőink kérésére a nyílászárók beépítését követő helyreállítási munkálatokat is elvégezzük. A javítási munkálatokat gyorsan és tisztán, kedvező áron vállaljuk.

 

 

 

 

Ésszerű keretek között a legjobb nyílászárókat ajánljuk!

Ablakpárkányok beépítése

Hogy megfelelően működjön és szerepét kellő képen betöltse, nem mindegy, hogy ablakpárkányunk kialakítása milyen. Beépítését esztétikai okokból külső homlokzatunk végleges kialakulása közben érdemes elvégezni.

Engler Norbert cégvezető

 

nyil5          nyil4

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes