Lakásfelújítás

FILE1540Lakásfelújítással 2005-óta foglalkozunk Magyarországon. Az Egyesült Államokban személyesen tapasztalhattam meg mire képes az építőipar.. Lenyűgözött a belső terek és formák kialakítása. Az odafigyelésnek és az új építő anyagok által felkínált lehetőségeknek köszönhetően nagyon szép és kellemes, praktikus belső tereket lehet megvalósítani.
Nem szeretem a félmunkát vagy a felesleges dolgokat. Arra törekszünk, hogy a felújítás során a lehető legjobb munkát adjuk át a megrendelőinknek úgy, hogy a rendelkezésre álló költségkeretet ne lépjük túl. Feleslegesen ne bontsunk, vagy ne építsünk olyat, amit később megbánunk.

FILE1538
Odafigyelünk arra, hogy a megépített vagy beépített anyagokat később ne kelljen lebontani, újraépíteni. Például: elég egy rossz belső gipszkartonozás, ahol az illesztések később repedezni fognak .Lehet egy rossz belső hőszigetelés, párazárás kialakítás, melynek következményei súlyosak, javításuk költséges. Vagy kinek az ismerősi körében ne történt volna meg, hogy a kerámia burkolatot, amit nem kevés pénzért vásárolt. Később le kellett bontani. Ezeket fokozott odafigyeléssel el lehet kerülni. AA munka nagyságától függően érdemes azt alaposan megtervezni. Az elképzelésünknél figyelembe venni az adott hely későbbi használhatóságát,praktikusságát. Ezek után jöhet a fantázia. Természetesen ésszerű és nem a későbbiekben megbánt stílus kialakításával. Amennyiben bizonytalan, vagy tájékozódni szeretne kérje segítségünket, már ezen tervezési fázisban is. Ingyenes szaktanácsadással állunk rendelkezésére. 

 

FILE1557Magyarországon a rossz és a kitűnő anyagokat és munkát egyaránt meg lehet vásárolni és rendelni. A verseny nagy. Ez nem baj, hiszen van választék. Ennek következtében jobb és egyben olcsóbb munkát is meg tudunk rendelni. Ami igazán nehéz, az a választás. Nekem is, aki ezzel foglalkozik, néha gondot okoz, hogy melyik anyagot válasszam két vagy több márka terméke közül, hiszen van,hogy amit éppen ajánl a kereskedő az jobb áron van (olcsóbb), mint vetélytársának ugyanazon terméke. Az olcsóbb tudja ugyanazt , mint a drágább? Nekünk lehetőségünk adódik arra, hogy kipróbáljuk és teszteljük őket. Ezen a tapasztalatok alapján segítünk az  anyaghasználat kiválasztásában.

 

 

 

 

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes