Kőműves munkák

A jó kőműves munka kedvező áron, felesleges kiadások elkerülésévelkomuves

A kőműves olyan szakember akinek a technológiai utasításoknak megfelelően az adott munkára vonatkozó műszaki rajz alapján kell dolgoznia. Tervrajz hiányában viszont megfelelő tudással, tapasztalattal kell rendelkezzen az építmények kialakításáról. Tudjon technológiai javaslatokat tenni arra vonatkozóan, hogy építményünk stabilabbá,korszerűbbé és energia- takarékosabbá váljon. Ezen kívül jó kézügyesség és alapos anyagismeret szükségeltetik.

 

 

 

komuves2Az általunk készített térkövezések, kerítés támfalak és egyéb kőműves munkák során mindvégig odafigyelünk arra, hogy az elkészült munka a lehető legidőállóbb és egyben tetszetős is legyen. Az egyenes az egyenes, a sík az sík, az íves pedig szép ívű legyen.
 

 

 

Családi házak építése

Nem szeretnénk többet ígérni a valóságnál. Olyasmit nem vállalunk amihez nem értünk. komuves4
Nem tartozunk azon kivitelezők közé, akik mindenképpen elvállalnak egy adott munkát. Családi házak építése terén referenciáink szűkebb számban vannak. komuves3Az egymásra mutogatás elkerülése végett vállalkozásunk nem alvállalkozók által készíti munkáit. Emiatt kevesebb a megépített épületeink száma. Az elkészültek azonban kitűnő minőségűek, mindvégig igazodva a megrendelő elképzeléseihez és költségkeretéhez.

 

 

 

Az alap (fundamentum) és a fő szerkezeti és tartó elemek elkészítése.

komuves6Az épület statikai és szerkezeti alapját adják. Nem mindegy milyen gondossággal készítjük el ezeket. Egy jó épületszerkezet több generációt is kiszolgál. Az alap elkészítésénél az egyéb műszaki eljárásokon kívül figyelnünk kell a hőszigetelés kezdeti lépéseire és az épület- gépészeti kialakításokra is. A falszerkezet kialakításánál a mértani pontosság mellett érdemes a belső esztétikát befolyásoló falbesüllyesztéseket előre átgondolni és megvalósítani. A beépíteni kívánt nyílászárók méretéhez igazítani a kihagyásokat és áthidalókat, ügyelve a későbbi hőszigetelés kívánt vastagságára. komuves5

FashionBuzz © 2015 | All Rights Reserved Theme by Flythemes